Five Angry Men i Hoodlums su pobednici drugih IRL Dota 2 kvalifikacija

by | Sep 1, 2019 | Uncategorized | 0 comments

Tokom ovog vikenda odigrale su se druge i poslednje IRL Dota 2 kvalifikacije, nakon kojih su Five Angry Men i Hoodlums obezbedili učešće na LAN završnici, koja će se održati u oktobru. Oni su se ovim pobedama pridružili Team Serbia i Team Timu koji su svoj plasman obezbedili preko prvih kvalifikacija.

Danas su nam na programu bila dva BO3 meča, ali nažalost prvi nismo mogli da gledamo, pošto se jedna ekipa nije pojavila na vreme, zbog čega su diskvalifikovani. Samim tim, Five Angry Men su bez truda uspeli da osiguraju svoje učešće na velikom LAN turniru.

U drugom okršaju dana sastali su se Hoodlums i NJOY. Ovo je bio samo još jedan meč u kojem smo videli veliku razliku između dva takmičara. Dok su jedni prikazali sjajnu igru, videlo se da druga ekipa nije ni približno spremna za ovakve mečeve. U oba meča ekipa Hoodlums je agresivnom igrom pobeđivala na sva 3 lejna, pomoću čega su imali veliku novčanu prednost. NJOY nije nalazio način da se povrati u meč, dok je novčana prednost samo rasla. Dueli su trajali oko 20 minuta i Hoodlums je zasluženo pobedio u oba.

Oba okršaja možete pronaći na sledećim linkovima: