Medijski Partneri

B92 Esports

B92 osnovan je pre 27 godina kao radio stanica koja je od 1989. godine do danas izrasla u snažan medijski konglomerat sa međunarodnim kredibilitetom čije su četiri osnovne aktivnosti četiri: TV B92– uspešno pozicionirani komercijalni terestrijalni kanal sa jakim informativnim sadržajem, kablovska televizijska stanica B92 info, veb sajt B92.net i Play radio. Tokom 2015. godine većinski udeo u kompaniji B92, preuzeo je internacionalni medijski gigant Antena grupa, medijski lider u jugostočnoj Evropi, koja planira ulaganja u razvoj kompanije B92 kao brenda sa istorijom poslovanja dugom više od dve i po decenije.

Mozzart Sport

Portal mozzartsport.com onlajn je od aprila 2011. i radi u okviru kompanije MOZZART. Mozzartsport.com servisira redakcija uz pomoć svih resursa kompanije MOZZART. Portal je na usluzi kladiocima svih profila, kao i sportskim entuzijastima i poklonicima, 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Sajt vam nudi rezultate uživo (livescore), meč servise (match cast), kvote, uporedne (head to head) statistike, tabele, mnoštvo podataka neophodnih kladiocima, vesti iz svih sportova i liga na listi kladionice MOZZART, kratke informacije, analize, intervjue, komentare, kolumne, humorističke tekstove, interakciju sa kladionicom MOZZART preko društvenih mreža… Naš kredo je – ‘tačnost, pravovremenost i integritet’. Za kratko vreme portal mozzartsport.com postao je izvor informacija mnogim korisnicima interneta i medijskim kućama, citiran je u velikom broju pisanih i elektronskih medija. Ako ste zaljubljenik u klađenje i sport – na pravom ste mestu.

Telegraf

Telegraf.rs vam pruža informacije pre svih, uz obilje multimedijalnih sadržaja i mogućnost da iste lako podelite sa svojim prijateljima na društvenim medijima. Mi se ne ograničavamo samo na kratku informaciju, već se trudimo da pružimo širu sliku o događanjima, ali i da u potpunosti uključimo naše posetioce u priču. Društvene medije ne vidimo samo kao kanal za promociju, već i kao platformu za uspostavljanje odnosa sa našim čitaocima i mogućnost njihovog uključivanja u rad samog portala, čime stičemo jasnu prednost u odnosu na našu konkurenciju.

Mondo

Portal MONDO svojim korisnicima omogućava korišćenje i pristup različitim sadržajima koji uključuju Internet vesti, kolumne, foto galerije, uslugu pretraživanja sadržaja, blog, on-line platformu za igrice.
MONDO emituje najnovije vesti iz Srbije i sveta.

Mondo – Priče koje pokreću tvoj svet.statistike, tabele, mnoštvo podataka neophodnih kladiocima, vesti iz svih sportova i liga na listi kladionice MOZZART, kratke informacije, analize, intervjue, komentare, kolumne, humorističke tekstove, interakciju sa kladionicom MOZZART preko društvenih mreža… Naš kredo je – ‘tačnost, pravovremenost i integritet’. Za kratko vreme portal mozzartsport.com postao je izvor informacija mnogim korisnicima interneta i medijskim kućama, citiran je u velikom broju pisanih i elektronskih medija. Ako ste zaljubljenik u klađenje i sport – na pravom ste mestu.

Danas

Danas je dnevni list koji izlazi u Beogradu. Osnovali su ga sredinom 1997. godine novinari tadašnjeg lista Naša borba, nezadovoljni uređivačkom politikom na kojoj je inzistirao tadašnji vlasnik. List je vrlo brzo nakon toga postao poznat. Danas je posle toga stekao reputaciju jednog od retkih dnevnih listova u Srbiji koji nije, u svrhu povećanja tiraže, koristio metode žute štampe. Zbog toga mu je konstantno opadala tiraža, a ignorisali su ga i strani investitori. Danas je takođe poznat i po tome što njegova uređivačka politika pruža snažnu podršku sprskim nevladinim organizacijama, propagira ulazak u EU i prava nacionalnih manjina.

Blic

“Blic” je nastao 1996. godine i od tada je nerazdvojni deo savremenog srpskog društva. Više od 7.750 izdanja dnevnih novina “Blic” predstavljaju istorijsko svedočanstvo najvažnijih političkih, društvenih i ekonomskih promena, kulturnih ostvarenja i sportskih rezultata.

Srbija Sport

Sajt srbijasport.net je srpski sportski internet portal koji promoviše sport u Srbiji putem savremenih informatičkih tehnologija. Svedoci smo da je u poslednje vreme Internet postao široko zastupljen u našoj zemlji i da sa povećanjem broja korisnika raste i broj sajtova. Ali i dalje mali broj sajtova se bavi našim domaćim sportom, i takmičenjima. srbijasport.net zamišljen kao jedna savremena Intrenet riznica svih sportskih rezultata odigranih u našoj zemlji. Na jednom mestu postioci mogu pogledati najnovije rezultate iz svih sportova koji budu praćeni, tabele, statistiku, timove, uporedne tabele i ostalo. Ideja nam je da svaki posetilac sajta bude i urednik sajta. U saradnji sa velikim brojem sportskih klubova u našoj zemlji možemo Vam obezbediti uvek blagovremene i tačne rezultate.

Savremeni Sport

Savremenisport.com je specijalizovani Internet portal namenjen za popularizaciju sporta, promociju sportskih subjekata (saveza, klubova, i sl.) i sportskih manifestacija putem interneta, odnosno edukaciju sportista, sportskih radnika i svih ljubitelja sporta, rekreacije i aktivnog života.
Osnovna misija projekta Savremenisport.com jeste promocija sportskih subjekata (organizacija, saveza, klubova, manifestacija…) putem servisa koji su zastupljeni na internet portalu Savremenisport.com, kao i kontinuirana edukacija sportista, sportskih radnika i svih ljubitelja sporta, rekreacije i aktivnog života, odnosno podizanje svesti šire javnosti o korisnosti sporta i sportskih (rekreativnih) aktivnosti na život i rad ljudi.

PRess Serbia

PRess Serbia – Mesto pravih informacija!
VESTI O POZNATIMA, FESTIVALIMA, NOCNOM ZIVOTU, PUTOVANJIMA I DR.

Sportske Novosti

Sportske Novosti je portal za sve ljubitelje sporta, a poseban akcenat je stavljen na kladioničarske vesti, o klubovima iz manjih liga, raznih nizova i sl.

Sportske vesti na jednom mestu, informacije, transferi, povrede i izostanci. Saznajte najnovije vesti i iz manjih klubova širom sveta!

24online.info

Jedine besplatne dnevne beogradske novine.Potražite svoj besplatan primerak novina 24sata i informišite se o najzanimljivijim temama iz sveta muzike, šoubiznisa, sporta ali i gradskih i političkih dešavanja.

Saznaj Novo

Saznaj Novo je blog o računarima koji je vrlo brzo zabeležio veliku posećenost kako iz Srbije, tako i iz okolnih zemalja. Ovo nije blog koji će vas zatrpati vestima o svakoj sekundi koja se desi na internetu, već će vam pružiti samo najbitnije i najkorisnije tekstove. Svaki tekst je pisan dobrom voljom iz želje autora da svoje znanje podeli sa drugima. To je i bila osnovna ideja koja je pokrenula blog. Na blogu se objavljuju vesti u vezi računara, interneta i mobilnih tehnologija, kako iz sveta tako i sa naših područja.
Na blogu se objavljuju vesti u vezi računara, interneta i mobilnih tehnologija, kako iz sveta tako i sa naših područja.

Urban City Radio

Dobrodošli na portal www.urbancity.rs (u daljem tekstu: URBAN CITY) zvaničnu prezentaciju “URBAN GRADA”. Urban Grad vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala pod uslovima koji se navode u daljem tekstu. Svakim pristupom portalu URBAN CITY ili bilo kom njegovom delu ili podsajtovima URBAN GRADA, smatra se da je korisnik upoznat sa svim pravilima i eventualnim rizicima koji nastaju iz korišćenja ovih veb strana, kao i da ih u celosti prihvata.