Kepa obezbedio prvo mesto za Srbiju u grupnoj fazi Lige Nacija

by | May 28, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Juče je odigrano treće i poslednje kolo grupne faze PES2020 Lige Nacija, gde se srbija našla u grupi sa Gruzijom, Azerbejdžanom i Ukrajinom. Srbiju predstavlja Stefan ”Kepa” Slavković koji je sa lakoćom slavio protiv Gruzije i Azerbejdžana, da bi se sinoć u borbi sa Ukrajincem borio za prvo mesto u grupi.

Prvi meč protiv Ukrajine bio je dosta lakši nego što smo očekivali. Iako je Kepa pobedio samo sa 1-0, kontrolisao je kompletan meč, a Ukrajinac nije stvorio ni jednu šansu.

Ipak, drugi meč je bio nešto potpuno drugačije. Naš predstavnik je ređao greške u odbrani, što je njegov protivnik odmah iskoristio i poveo sa 1-0. Stefan je ubrzo izjednačio, samo da bi Ukrajina ponovo povela. Iako je Kepa imao posed lopte, loša odbrana ga je koštala, te se ubrzo našao u zaostatku od 5-2. Delovalo je kao da je ovaj meč gotov i da ćemo gledati treći i odlučujući, ali Srbija se nije predala. U 85. minutu stižemo do izjednačenja, pa je usledila igra na zlatan gol.

Igrači su ponovo igrali veoma zatvoreno, ali Kepa je znao da iskoristi momentum i da dođe do odlučujućeg gola i pobede, zbog koje je zauzeo prvo mestu u grupi. Protivnik u daljoj fazi je još uvek nepoznat.