Kvalifikacije za regionalni Tekken 7 turnir počinju 19.09!

by | Sep 17, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Ostalo je samo osam takmičara posle dve runde IRL 2020 Tekken 7 kvalifikacija. Uskoro će ući u jedan finalni okršaj, koji će odabrati srpskog predstavnika na regionalnom evropskom turniru. Vidimo se 19.09 u 18:00 časova!

RUR je i ove godine organizovao IRL Tekken 7 kvalifikacije za svetsko IeSF prvenstvo, i sakupio najbolje i najveštije borce iz Srbije. Sada je vreme za za finalni okršaj, koji će odlučiti našeg reprezentativca na regionalnom turniru.

Takmičenje odmah kreće od plejofa, a svi mečevi će se igrati u BO3 formatu, osim velikog finala, koje će biti BO5. Žreb možete pogledati OVDE, ili u prilogu ispod.

tekken-irl2020-finale-bracket

Prve IRL Tekken 7 kvalifikacije su se održale 09.08., kada smo imali priliku da pratimo mečeve našeg prošlogodišnjeg IeSF predstavnika Vlade ”Coldheart” Stankovića, gde je ostvario top 8 plasman. Vladi se posle drugih kvalifikacija pridružio i Nikola ”Void” Đurović.

Zajedno sa pobednicima, ovo su svi igrači koji su se plasirali na finalni turnir:

  1. Vlada “Coldheart” Stanković
  2. Nikola “Void” Đurović
  3. Bojan “Banana Emperor” Dacković
  4. Miloš “TFS Milozof” Mitrić
  5. Balša “TFS Balsha” Bošković
  6. Marko “Darkwing” Krmpotić
  7. Pavle ”10 sati” Nikolić
  8. Nikola “DenjinNikola” Kuzmanović

Napomenuli bismo da drugoplasiranog takmičara na ovom turniru očekuje nagrada, i to Tekken 7 12″ x 18″ Kazuya i Heihachi figurica.

Finalne kvalifikacije kreću u subotu, 19. septembra u 18:00 časova! Čekamo vas!