Srbija 5. oktobra bira predstavnike za IeSF Svetsko prvenstvo

by | Sep 17, 2019 | Uncategorized | 0 comments

5. oktobra u Domu Omladine očekuje nas gejming spektatkl – biramo predstavnika Republike Srbije za Svetsko IeSF prvesntvo u Seulu.

Krajem 2019. godine, Južna Koreja će biti domaćin IeSF Svetskog Prventsva na kojem će se takmičiti najbolje reprezentacije na svetu u 3 različite video igre: Dota 2, PES20 i Tekken 7. Pa će tako morati i Srbija da izabere svoje predstavnike. Dok znamo da će nas u Tekkenu predstavljati Vlada ”Cold Heart” Stanković, velika finala za Dotu 2 i PES20 odigraće se 5. oktobra u Domu Omladine.

Ovaj događaj počinje u 12h, gde će biti i puno dodatnih sadržaja, koji će obezbediti zabavu posetiocima . ULAZ JE POTPUNO BESPLATAN!

Nakon dve iteracije Dota 2 kvalifikacija, ostale su nam još četiri najbolje ekipe, koje će odmeriti svoje snage u Sali Amerikana 5. oktobra. Favorit ovog turnira će definitvno biti Team Serbia, za koji nastupaju dva najpoznatija Dota 2 igrača iz Srbije, Swiftending i LebronDota. TeamTim, koji je takođe prošao kroz prve kvalifikacije prikazao je fantastičnu igru u svim svojim mečevima, tako da niko ne bi smeo da ih potceni. Iz drugih kvalifikacija kao pobednici izašli su Five Angry Men, koje predvode poznata lica, kao što su Hairy Freak i Gogi. Zajedno sa njima, plasman je obezbedila ekipa Hoodlums, koja je svoj odlučujući meč odigrala bez greške.

U isto vreme održaće se i veliko PES20 takmičenje, čiji će pobednik takođe imati čast da predstavlja našu zemlju na Svetskom Prvenstvu u Seulu. Prijave za ovaj turnir možete pronaći – OVDE!

To svakako nije sve, pošto će sve naše posetioce ugostiti poznati Youtuberi: SupremeNexus, MilosHD, COF1i Luksi. Osim toga što možete da se slikate sa njima, imaćete priliku i da se oprobate u 1na1 okršaju protiv vašeg omiljenog Youtubera. Pobednike očekuju vredne nagrade koje obezbeđuje generlani sponzor – Trik.

Istog dana, u isto vreme, održaće se još dva turnira. Igraće se još jedan FIFA19 turnir, koji je otvoren za svakoga. Pobednik tog turnira plasiraće se u finale, gde ga čekaju pobednici prethodnih turnira, koji su održani u tržnim centrima širom Srbije . Pored tog turnira, imaćemo prilike da gledamo još jedan Tekken 7 turnir, čije će pobednike svakako čekati vredne nagrade.

Najbrže posetioce čekaju specijalna iznenađenja! Iako je ulaz besplatan a vrata otvorena čitavog dana, a vrata otvorena čitavog dana, ukoliko popunite besplatnu prijavu na OVOM LINKU i budete među prvih 200 posetilaca dobijate garantovani poklon – Fortnite oružje, League of Legends Riot poene ili gaming majice, a za najsrećnije su obezbeđene glavne nagrade.