Srbija ubedljiva u četvrtfinalu PES2020 Lige Nacija

by | Jun 4, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Prošle nedelje se završila grupna faza takmičenja u kojoj je Srbija zauzela prvo mesto nakon što je u mečevima protiv Gruzije, Azerbejdžana i Ukrajine slavila sa 2-0. To je značilo da će se u četvrtfinalu sastati sa Mađarskom, koja je bila tek treća u grupi C.

Srbiju je svaki put predstavljao Stefan ”Kepa” Slavković, koji je u svetu dobro poznat po svojim uspesima. Zbog toga je u ovom okršaju bio veliki favorit, što se videlo od samog starta. Kao i obično, izabrao je Juvenus, što je ekipa koja mu najviše odgovara u ovogodišnjem izdanju igre.

Prvi duel bio je između Junvetusa i Barselone, koju je koristio mađarski reprezentativac. Od prvog minuta se videlo da je Kepa bolji igrač, koji je već nakon 30 minuta vodio sa 3-0. Nakon toga, Mađar jeste malo popravio igru, ali nedovoljno da bi zapretio. Pred sam kraj, Stefan uspeva da kreira još dva prelepa napada nakon kojih dolazi do još dva gola i ubedljive pobede od 5-0.

Mađarska je u drugom meču odlučila da zameni svog predstavnika, pa smo gledali okršaj između dva Juventusa. Za razliku od prošlog, ovaj duel je bio mnogo zanimljiviji, naročito kada se prvo poluvreme završilo rezultatom 2-2. Ipak, u drugih četrdeset i pet minuta, Kepa podiže nivo svoje igre, da bi na kraju sa tri brza gola došao do još jedne velike pobede od 5-2.

Srbija se ovim trijumfom plasirala u plasirala u polufinale, gde će se sastati sa Izraelom, jednim od glavnih favorita za osvajanje ovog turnira. Taj meč će se odigrati 10. juna u 18:00 i možete ga uživo gledati na kanalu koji se nalazi u prilogu ispod.