Sponzori

TRIK – Lider u regionu po ukusu domaćeg potrošača

Jedan od najpoznatijih regionalnih brendova – TRIK, poznat kao proizvođać najboljih slanih grickalica je generalni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

U čemu je trik popularnosti TRIKovog asortimana slanih grickalica? Možda u njegovom bogatstvu i raznovrsnosti? U tome što svi proizvode dele savršenu ravnotežu hrskavosti i slanoće? Ili u tome što su savršen začin za svako druženje? Prosto je: Trik je u Triku.

Jedan od najpoznatijih Trik proizvoda su definitvno grisine – Trik Štapići, koji pružaju onaj neobičan doživljaj slane miline. Kada ih udružite sa perfektno pečenim i savršeno slanim mini-perecama, hrskavim i prhkim ribicama, koje pritom ne dolaze iz mora i hrskavim štapićima punjenim pravom kikiriki pastom, s ponosom možemo da kažemo da ne postoji druženje koje TRIK proizvodi neće učiniti zabavnijim.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru za ostvarenu saradnju – Triku-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da isprobate Trik i posetite njihov sajt za više informacija.

BridTV – Jedna od najbrže rastućih kompanija u svom domenu

Šta je BridTV? – BridTV je nova video platforma proizvedena u Srbiji, koja je zlatni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

Jedna je od najbrže rastućih kompanija u svom domenu, kako u Srbiji tako i šire. Iskustvo i kreativnost njihovog tima developera je bila osnova za razvoj Brid Video kompanije, koja je sada priznat tehnološki partner korporacije Google, a takođe ima uspešnu saradnju sa globalnim kompanijama i partnerima iz gradova kao što su: Njujork, Los Anđeles, Dubai i Tel Aviv.

BridTV omogućava vebmasterima i izdavačima da na jednostavan način integrišu svoje video materijale i da ih monetizuju prema sopstvenoj želji. Korisnici BridTV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, kao i da biraju između tri ponuđena paketa: besplatnog i premium paketa.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem zlatnom sponzoru za ostvarenu saradnju – BridTV-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da isprobate BridTV i posetite njihov sajt za više informacija.

Lenovo Legion – multinacionalna kompanija koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom računarskih tehnologija

Lenovo je kineska multinacionalna korporacija koja se bavi razvojem, proizvodnjom i prodajom računarskih tehnologija: stonih i prenosnih računara, radnih stanica, servera, uređaja za smeštaj podataka, informacionih tehnologija, softvera i drugih povezanih usluga.

Sa preko 50 hiljada zaposlenih u 160 zemalja širom sveta, Lenovo je globalni lider kada su u pitanju inovativne tehnologije za krajnje korisnike, kao i komercijalne i korporativne klijente.

Kao član liste Fortune Global 500, i od nedavno član Interbrand-ove liste 100 najuspešnijih brendova, kompanija Lenovo je jača i veća nego ikada do sada, zahvaljujući ne samo organskom rastu, već i kupovini kompanija Motorola Mobility i IBM-ove jedinice za x86 servere.

Njihov portfolio visoko kvalitetnih i pouzdanih proizvoda i usluga obuhvata PC računare (uključujući i prepoznatljive Think YOGA brendove), radne stanice, servere, skladišne uređaje, pametne televizore, kao i celokupnu porodicu mobilnih uređaja, kao što su pametni telefnoi (uključujući i Motorola brend), tableti i mobilne aplikacije.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem srebrnom sponzoru za ostvarenu saradnju – Lenovu, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da isprobate Lenovo i posetite njihov sajt za više informacija.

AMD – Omiljeni brend laptopova, desktop računara i prenosnih rešenja

Šta je AMD? – AMD je inovator u dizajniranju visokointegrisanih procesora, predvodeći eru živopisnog digitalnog iskustva, svojim revolucionarnim APU-ovima i GPU-ovima.

AMD je internacionalna korporacija koja se bavi dizajniranjem i integracijom vodećih tehnologija koje pokreću milione pametnih uređaja, počevši od ličnih računara, preko igračkih konzola i tableta, pa sve do „cloud“ servera. Svi ovi uređaji definišu novu eru sveokružujućeg računarstva. AMD-ova rešenja omogućavaju ljudima, gde god da se nalaze, da iskoriste sveukupni potencijal njihovih omiljenih uređaja i aplikacija, pomerajući granice onoga što je moguće.

AMD је počeo 1969. godine kао proizvođač logičkih čipova, а 1975. godine је počeo sa proizvodnjom RAM-a.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem srebrnom sponzoru za ostvarenu saradnju – AMD-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da pogledate uređaju koje nudi AMD i da posetite njihov sajt za više informacija.

Patriot – Jedan od najvećih proizvođača USB Flash drajvova, memorija i gejming opreme

Patriot je kompanija formirana u San Fransisku 1985. godine. Patriot Memory dizajnira, proizvodi i prodaje memoriju, USB memoriju, mobilne naprave i gejming opremu vrhunskog kvaliteta.

Viper Gaming je brend Patrior Memory-a, globalnog lidera kada su u pitanu performanse različitih memorija. Viper Gaming je osnovan 2007. godine i od tada je postao jedan od najpoznatijih proizvođača gejming opreme u svetu.

2015. godine proširen je nivo produkcije, pa je Viper krenuo da radi na proizvodnji gejming tastatura, slušalica i miševa.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem srebrnom sponzoru za ostvarenu saradnju – Patriot-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da isprobate Patriot i posetite njihov sajt za više informacija.

Redragon – Svetski proizvođač jedinstvenih i visoko kvalitetnih proizvoda za gejmere.

Šta je Redragon? – Redragon je proizvođač vrhunske gejming opreme i srebrni sponzor IRL 2019 Nacionalnih kvalifikacija, kao i ekipa koje će predstavljati Republiku Srbiju na IeSF svetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, krajem 2019. godine.

Kompanija se specijalizovala u istraživanju, razvijanju i proizvodnji gejmerskih uređaja: Tastatura, miševa i podloga za miševe. Prvi Redragon uređaji su predstavljeni na tržištu 2012. godine i uskoro su stekli popularnost među profesionalnim gejmerima.

Brend je stekao reputaciju uspešnog proizvođača igračkih uređaja koji svojim klijentima pruža maksimalan kvalitet i to po veoma pristupačnoj ceni. Svi Redragon proizvodi imaju odlične performanse, savršenu ergonomiju, fantastičan dizajn i besprekornu upotrebu.

Redragon gejming uređaji su za profesionalce u igrama i za ljubitelje igara koji žele da poboljšaju svoje veštine igranja.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem bronzanom sponzoru za ostvarenu saradnju – Redragonu-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da pogledate uređaje koje nudi Redragon i da posetite njihov sajt za više informacija.

Razer – Globalni lider u proizvodnji vrhunske gejming opreme.

Razer je globalni lider kada je u pitanju proizvodnja vrhunske gejming opreme. Njihova oprema je ulglavnom namenjena harc-core gejmerima, zbog čega je među najkorišćenijom kod esportista.

Troglava zmija je i dan danas jedan od najpoznatijih logoa u svetu gejminga, zbog čega Razer pravi sve od podloga za miševe do vrhunskinh laptopova.

Najveći deo Razer proizvodu su periferija za PC uključujući miša, tastaturu, slušalice, podloge i džojstici. Razer je isto napravio laptop (the Razer Blade), tablet (the Razer Edge), a nedavno je objavio VOIP softver Razer Comms. Razer DeathAdder je najpopularniji i najprodavaniji proizvod ove kompanije.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem bronzanom sponzoru za ostvarenu saradnju – Razer-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da pogledate uređaje koje nudi Razer i da posetite njihov sajt za više informacija.

Fractal – Vodeći svetski dizajner i proizvođać računarskog Hardware-a

Osnovan u Geteborgu i sa kancelarijama u Americi i Tajvanu, Fractal Design je stekao globalnu reputaciju po inovativnom dizajnu, elegantnim estetikama i po vrhunskom kvalitetu. Iako je još uvek u usponu, Fractal proizvodi se prodaju u 45 različitih zemalja u Svetu.

Kompanija je najpoznatiji po prodaji računarskih kućišta, ventilatora, napajanja i hladnjaka. Ukoliko želite da isprobate njihove proizvode, možete to uraditi preko sledećeg linka.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo našem bronzanom sponzoru za ostvarenu saradnju – Fractal-u, koji se pobrinuo da sve prođe po savršenom planu. Takođe vas pozivamo da pogledate uređaje koje nudi Fractal i da posetite njihov sajt za više informacija.