Vlada ”Coldheart” Stanković još jednom trijumfuje na nacionalnim Tekken 7 IRL kvalifikacijama!

by | Sep 21, 2020 | Uncategorized | 0 comments

Trijumfom na finalnim IRL 2020 Tekken 7 kvalifikacijama, Vlada ”Coldheart” Stanković još jednom dokazuje da mu niko nije ravan.

U subotu 19. septembra ste imali priliku da gledate napetu seriju okršaja između 8 najveštijih Tekken majstora Srbije. Posle dve runde kvalifikacija, usledila je finalna borba, koja je odlučila srpskog reprezentativca na evropskim kvalifikacijama za 12. IeSF prvenstvo u Izraelu. Prenos je bio emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Takmičenje je odmah krenulo iz plejof faze. Većina mečeva se odigrala u BO3 formatu, dok su poslednjih nekoliko rundi, uključujući i veliko finale, bili BO5. Format je bio žreb sa duplom eliminacijom. Žreb možete pogledati i na ovom linku.

Igrači koju su nam privukli najviše pažnje su bili upravo finalisti, Coldheart i Void, koji su ujedno bili i pobednici početnih kvalifikacija.

Nikola ”Void” Đurović se provozao kroz upper bracket i domogao mesta u velikom finalu relativno lako, izgubivši samo nekoliko pojedinačnih mečeva, i to od Pavla ”10 sati” Nikolića, kao i od Balše ”TSF Balsha” Boškovića.

Vlada Coldheart je, sa druge strane, bio prinuđen da većinu turnira provede u lower bracketu, gde je bio pod konstantnim rizikom eliminacije. Tamo ga je smestio TSF Balsha, koji je od Nikole Void-a izgubio u polufinalu. Da bi se domogao velikog finala, gde ga je čekao Void, Vlada je morao da savlada Pavla ”10 sati” Nikolića, Bojana ”TSF Banana Emperor” Dackovića, i na kraju, Balšu ”TSF Balsha” Boškovića.

tekken7-irl2020-finale-ss1

Usledilo je i veliko finale, gde je Vlada svojom besprekornom igrom savladao Nikolu sa rezultatom 3:0, i plasirao se na evropske kvalifikacije za 12. IeSF prvenstvo.

RUR bi još jednom želeo da se zahvali svim učesnicima i čestita Vladi na još jednoj pobedi. Ostalo je još samo da mu poželimo sreću na predstojećim evropskim kvalifikacijama, koje će se održati 20. oktobra.

Prošlogodišnji reprezentativac Srbije na 11. svetskom IeSF prvenstvu je bio upravo Vlada, gde je osvojio top 8 plasman. Da li će se ove godine istorija ponoviti?

Ako ste slučajno propustili ovo napeto finale, snimak pogledajte OVDE, ili u prilogu ispod.